Arhivă categorie: Bijuterii

Bijuterii din metale pretioase.

 

cumpar bijuterii

Cumparam bijuterii din aur, argint, platina cu sau fara pietre pretioase. Cumpar bijuterii de orice fel si orice calitate. Ofer cel mai bun pret.

Cumparam orice tip de obiecte ce contin aur, argint si diamante indiferent de starea acestora: monezi, lanturi, bratari, coliere, inele, medalioane, brose, aur dentar, fragmente, cercei, lingouri si absolut orice alt obiect ce contine aceste elemente.

Cumparam toate tipurile de aur indiferent de culoare: aur rosu, aur galben, aur alb. Cumparam toate tipurile de aur indiferent de karate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.

Daca aurul sau argintul tau nu este marcat, echipa noastra va sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode pentru a va asigura cel mai bun pret posibil.


Cumparam bijuterii

Suntem un grup de colectionari si pasionati de ceasuri, diamante si bijuterii Cumpar bijuterii  din mai multe motive.  Cumpar bijuterii in primul rand pentru ca reprezinta accesoriul cel mai folosit si cel mai cunoscut. Cumpar bijuterii pentru ca apreciez valoarea.   Pe o piata in care arta este sacrificata in favoarea comercialului este destul de […]

Cercei cu diamante