Cumpar genti de lux


Cumparam genti de lux

Venim in sprijinul dumneavoastra oferidu-va posibilitatea de a vinde sau amaneta gentile dumneavoastra de lux punandu-va la dispozitie cele mai corecte si avantajoase servicii de evaluare. Cumparam majoritatea tipurilor de genti autentice ce apartin brand-urilor consacrate: Chanel, Hermes, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Christian Dior si YSL.

Poti obtine un imprumut substantial in bani, in regim amanet, in cele mai avantajoase conditii. Va asiguram de 3 lucruri: tranzactiile sunt confidentiale, evaluarea profesionista si pretul corect.

Nu ezita ! Daca detii o geanta sau poseta de lux ce apartine unui producator consacrat, renumit, contacteaza-ne folosind formularul din pagina Contact sau telefonic.

 

 

genti

 

Top 5 cele mai scumpe genti

 

ginza-tanaka-300x263

 

1. Ginza Tanaka – 1,63 milioane de dolari
Pe primul loc in topul celor mai scumpe genti nu se afla, asa cum ne asteptam, nici Chanel nici Dior, ci un designer japonez, ceva mai putin cunoscut decat Casele mentionate anterior. Geanta creata de Ginza Tanaka este, de fapt, o poseta realizata din cel mai pretios metal, platina, caruia i se adauga nici mai mult, nici mai putin de 2000 de diamante! Partea buna este ca anumite componente ale gentii sunt detasabile, astfel incat ii poti purta lantul ca si colier, iar decoratiunea in forma de para din fata, tot din diamante, poate fi purtata ca brosa sau pandativ.

 

chanelforever

 

 

2. Chanel Diamond Forever Classic  – 261.000 dolari
Geanta Chanel, cunoscuta sub numele de “Diamond Forever”, are un design clasic si, asa cum sugereaza si numele, este un adevarat festin al diamantelor. In realizarea acestei genti au fost folosite 334 de diamante, ce insumeaza in total 3,56 carate, fiecare dintre ele fiind fixat in aur de 18 carate.

 

hermes-matte-crocodile-birkin-bag-300x300

 

 

3. Hermes Matte Crocodile Birkin – 120.000 dolari
La mai putin de jumatate de pret decat geanta precedenta din top, nici creatia Hermes nu este, totusi, chiar accesibila oricui si-o doreste! Realizata din piele naturala de crocodile, designul acestei genti este unul clasic, cunoscut fashionistelor din toata lumea (si din varii generatii ale secolelor 20 si 21) sub numele de Birkin.

 

 

leiber-precious-rose

 

4. Leiber Precious Rose – 92.000 dolari
Creatia casei Leiber poarta numele de Precious Rose si, intr-adevar, asta simbolizeaza: un trandafir (foarte) pretios. Forma perfecta de trandafir, designul curat, cele peste 1000 de diamante si cele 1100 de safire roz justifica pretul de 92.000 de dolari, ce plaseaza geanta Precious Rose pe penultimul loc in topul celor mai scumpe genti de designer.

 

 

 

 

 

5. Louis Vuitton Tribute Patchwork  – 42.000 dolari
Probabil ca nu exista femeie care sa nu-si doreasca o geanta Louis Vuitton in garderoba, iar acest model se afla in topul celor mai scumpe genti din lume! Se spune ca toate aceste genti au fost deja vandute, insa mai exista cateva, bine ascunse prin cateva buticuri exclusiviste din Asia. Aviz amatoarelor!

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest