Cumparam ceasuri


Cumparam ceasuri de lux (ceasuri de firma originale)

Suntem un grup de colectionari si pasionati de ceasuri de firma (ceasuri de lux), diamante si bijuterii

De ce cumparam ceasuri de lux ? Iata cateva motive pentru care oricare dintre noi ar fi dispus sa cumpere un ceas de firma. Ceasurile de lux nu măsoară doar timpul, ci şi prestigiul şi puterea!

“Pentru că timpul e preţios, la fel de preţioase ar trebui să fie şi instrumentele care îl măsoară” – au spus designerii faimoaselor orlogerii.

Vacheron Constantin

Vechi dar foarte apeciat, acest ceas Vacheron Constantin are numarul 6782 in seria sa. A fost poreclit “T Bird”- El dateaza din anul 1963.

Astfel, ceasul „Seamaster Aqua Terra” de la Omega costă, nici mai mult, nici mai puţin, de 50.000 de euro! La preţul acesta, e cam greu accesibil pământencelor de rând… Modelul „Premiere” de la orlogeria Chanel e un pic mai „ieftin” – 18.000 de euro, şi e disponibil în varianta albă şi neagră.

Unele case au ales să rafineze şi să perfecţioneze stilul masculin în materie de ceasuri: Chopard, Glashutte Original, Vacheron Constantin au creat ceasuri cu pietricele sclipitoare de diamante, cu brăţări albe şi cadran metalic, foarte sportive şi tehnice, dar finuţe şi elegante, în acelaşi timp.

Unele case de orlogerie de lux au rămas fidele materialelor nobile, precum sideful, în cazul bijuteriilor Dior şi Montblanc, diamantul la Van Cleef & Arpels sau Baume & Mercier şi aurul roz sau galben la Frederique Constant şi Parmigiani.

 

Cumparam ceasuri Frédérique Constant

FC-718WM4H4 ofera toate functionalitatile si multe din aceleasi caracteristici ca si “fratii” sai din gama. Acest model dispune de o uimitoare hartă a lumii din argint in centrul cadranului. În plus, limbile sunt lustruite si au o culoare eleganta “albastru miezul noptii”, iar indicii orelor sunt luminosi. Cele mai populare cristale safir se pot vedea prin capacul din spate.

IWC, Leon Hatot şi Fred au mizat pe eleganţă şi feminitate şi şi-au pus numele pe câteva modele roz de ceasuri de damă, de-a dreptul superbe!

Piaget şi Breguet, prin noile lor modele de ceas, au dorit să aducă un omagiu artei, creând ceasuri senzaţionale, care îţi taie respiraţia, cu cadrane sculptate cu măiestrie în formă de camee sau orhidee! Fiecare cadran este diferit şi a fost realizat în aproape o lună de muncă. Preţul e, cu siguranţă, pe măsura muncii depuse şi pe măsura impresiei produse de superba capodoperă!

Colecţia „Reflet” de la Boucheron – casă cu o îndelungată tradiţie în orlogeria de lux, din 1858 – este compusă din ceasuri cu cadrane  pătrate, din aur alb sau galben, în care au fost inserate mici pietricele diamante.

Va asteptam sa ne contactati pentru orice informatii sau lamuriri. Oferim seriozitate dar si pretindem seriozitate.

  • Cumparam ceasuri de lux, cumparam ceasuri de firma originale.
  • Cumparam deasemenea diamante si bijuterii din metale pretioase in Bucuresti si oriunde in tara.
  • Cumparam diamante,  evaluam diamante,  evaluam bijuterii.
  • Oferim intotdeauna pretul corect la cumparare ceasuri de lux si ceasuri de firma originale.

 

Vezi si siteul Tranzactii Argint
Facebooktwitterpinterest